fbpx

Как да се грижим за уредите

Alvie Ltd

Бухалки

Винаги дръжте бухалките в калъф.

Трябва да внимавате бухалките да не се деформират. Деформацията може да се получи  в резултат на неправилно съхранение, както и ако се поставят в условията на висока температура, налягане или тегло. Изтърването на бухалките върху груби и грапави повърхности също може да ги повреди.

Забавлявайте се като декорирате бухалките с холограмна лента или стикер.

Въже

Съхранявайте въжето в калъф.

Скачането на въже на открито или плъзгането на въжето върху неравни повърхности може да го повреди и да доведе до скъсване на неговия център.

Лента

Препоръчително е да използвате портмоне за съхранение на лента или уред за навиване на лента. От съществено значение е след като използвате лентата си, да я съхраните внимателно, за да я предпазите от влага и накъсване.

Перете в топъл сапунен разтвор, като водата не трябва да е повече от 300 С. Използвайте шампоан. За да запазите лентата си приятна и свежа, ви предлагаме да я изгладите (много рядко). Никога не поставяйте ютията директно върху лентата.  

Стик за лента

Винаги дръжте стика си в калъф или в пластмасовата кутийка, която го предпазва от огъване .

Никога не го носете в чантата или раницата си.

Обръч

Винаги дръжте обръча в калъф, за да го предпазите от надраскване.

Съхранявайте обръча в хоризонтално положение.

Дръжте далеч от отоплителни уреди.

Топка

Топката трябва да се съхранява в мек калъф, за да се предотврати появата на драскотини.

За да почистите топката, използвайте мек почистващ препарат и хладка вода. Изплакнете добре и подсушете с мека чиста кърпа. Не потапяйте във вода.

За да надуете или изпуснете, винаги навлажнявайте и двете страни (т.е. отвора и иглата), преди да поставите иглата! Уверете се, че поставяте иглата перпендикулярно или може да повредите вентила.

Не излагайте топката на много високи или ниски температури. Резките промени в температурата не се отразяват добре на гумата.

Не играйте с топката на открито или  върху мръсни повърхности, защото това ще я надраска и ще наруши нейния блясък.

All rights reserved.